Gata, s-a dat liber si la MP3, putem acum sa atasam bucati, sa ne laudam cu basuri, procesoare, sa ne ascultam unii pe altii ... Nu-i misto pe forum?
Gata, s-a dat liber si la MP3, putem acum sa atasam bucati, sa ne laudam cu basuri, procesoare, sa ne ascultam unii pe altii ... Nu-i misto pe forum?
Ba da, e misto pe forum...Nu-i misto pe forum?![]()
Hmmm... ne-ai aruncat o provocare, ceva de genul: "Urmatorul la rand, va rog!". E frumos ce se aude in piesa, mai putin vocea... asta, ca sa gasesc un minus langa plusurile evidente...
Pana vine urmatorul cu un sample mp3 relevant, competenta nu se discuta, cel putin din punct de vedere tehnic.
Florin,
Glumesti, glumesti pana ma rusinez...
Poate te hotaresti sa pui o inregistrare recenta si ramai singur pe xbass.ro. Nu de alta, dar vom fi prea preocupati: unii cu studiul, altii cu noua lor profesie...![]()
o sa bag shi eu ceva pe site.
am gasit shi eu o duda pe hard unde sunt doar eu fara trupa shi cum nu am nimic altceva singur, doar chestia asta ... here it is. oricum super calitativ nu e ca la cerintzele impuse de 256kb minim trebuie sa comprimi rau materialul![]()
nu mai posteaza nimeni, nu mai baga nimeni nici un mp3 aici?
luati d-aicea
dar va rog,nu radeti de mine,v-am zis ca sunt foarte incepator ,si oricum nu repet cat ar trebui![]()
...un pic ...dintr-o piesa...cu trupa mea...![]()
Dupa cum v-am promis am pus si eu niste empetreiuri pe XBass Audio:
Nishte Slap este un lick de slap, care mi-a venit pur si simplu o data in cap, este o combinatie intre slap si hammer-on-uri. Oricum, la slap nu ma pricep prea bine, ai nici nu prea fac slap la Lile(doar un lick).
Finger este o chestie compusa ad-hoc.
Cultura este o parte dintr-o piesa de a noastra (Lile-Cultura), ce se aude acolo este partea de bas de la refren si pre-solo de chitara.
Dupa cum puteti auzi, am o placa de sunet mai proasta, care fashaie, bazaie etc. (Yamaha YMF 724 cu chipset C-Media). Am inregistrat in programul "Acon AS Acoustica v2.21" si am umblat usor la EQ, pt. putin mai mult volum si pt. un sunet mai bun.
Astept pareri/comentarii!
"We think that Music stops at the ears. That is a mistake. Vibrations can be felt in all places and at all times, even with the eyes." - Victor L. Wooten
n-aveti idee de ce nu pot eu scoate nici un download de pe forum? :cry:
Nu se pot scoate? Habar n-am de ce!
"We think that Music stops at the ears. That is a mistake. Vibrations can be felt in all places and at all times, even with the eyes." - Victor L. Wooten
Eu pot!
incearca sa dai click dreapta pe "descarca" si apoi save as....
Warwick Corvette STD 5 Bubinga
cica mersio mers asa.. de ce nu m-am gandit si eu la asta..
![]()
Hmm?
yello,
o piesa putin mai electro decat celelalte piese din seria da young and da
fretless...
fara defretted de data asta.
peace
e o piesa facuta de mine, un intro pentru trupa mea Matzul Mielului lui Zaharia, si am de gand sa o transform intr-un fel de epopee jazz/grindcore de 20 de minute.
Slapuri nu am facut pentru ca folosesc o tehnica ce nu permite inregistrarea lor.
cel mai tare bassist din sudestul europei
Gear:
coarda 1
coarda 2
ocazional corzile 2 si 3
amplif Doina limited edition cu chrome finishing si potentiometre antistatice
cabluri Romcab Campia-Turzii
Acuma daca tot e sa spunem sincer ce gandim, mie imi suna a Cubase vst...Originally Posted by Un_Exceptional_Bassist
Gresesc?
Adi
basul meu Devil's Stringed Tools are iesire midi. Tobele sunt facute in Fruityloops, intr-adevar, dar bassul e procesat digitizat ca sa se auda bine, fara zgomot de corzi si altele. De asemenea, e trecut prin procesor pe 128 de bitzi cu dubla emulare de banda activa, dupa ce a fost calibrat dupa o masa de mixaj Behringer 1200 - AXG seria 2004.
Gear:
coarda 1
coarda 2
ocazional corzile 2 si 3
hehehe,
un bassist exceptional....hehe...nu stiu cum canta la bas,dar la glume
in mod sigur se pricepe..
anyway...
o alta mica piesa ..de data asta cu chitara electrica...
peace
datorita numeroaselor solicitari, am sa explic in cele ce urmeaza tehnica de tras bass fara sunete care nu sunt necesare.
1. trebuie bass cu midi in/out
2. se ia bassul, se conecteaza la curent si se conecteaza, de asemenea, la un procesor de frecventze pe banda duala, preferabil cu tripla inversare pe polaritatzi. Odata ce frecventza a fost stabilita, se roteshte usor potentziometrul marcat 2/L.A.M.E. pana in jurul indicatorului 120. La o ascultare atenta in casti, corzile lovite cu degetele (atentzie! nu pishcate, mangaiate etc) nu vor mai scoate sunete non-necesare, efectul fiind unul asemanator cu cel al unui bas sintetizat (de unde confuzia).
Va urez succes, cu toate ca, din cate stiu, sunt foarte rare procesoarele de frecventze pe banda duala/tripla inversare pe polaritatzi.
Gear:
coarda 1
coarda 2
ocazional corzile 2 si 3
hahahahahaha
![]()
mda...pentru ca vad ca inovatzia tehnica nu isi gaseste ecoul in randurile voastre, imi voi petrece cea mai mare parte a acestei nopti, respectiv diminetzi, lucrand la un fragment de piesa inregistrata conventional, dar cu reglajele mele de rigoare, si efecte asisderea. Voi astepta apoi critica, dar va anuntz de pe acum ca va fi exceptionala.
Multumesc, numai bine tuturor si rudelor apropiate.
Gear:
coarda 1
coarda 2
ocazional corzile 2 si 3
ellou,
inca una..
peace
Dragii mei,
acest cantec postat aici ii e dedicat, dupa cum si titlul bine spune, Angelycai, purtata undeva in Iran de farmecele unui fost bun prieten, orbita de stralucirea banului si a dunelor galbene printre care sunt convins ca stoarce, injurand, rufe acum. Angelyca, daca cumva cablelinkul s-a extins, dupa cum se vede ca are de gand, pana in Iran, si ajungi sa ascultzi cantecul meu de lebada inchinat tzie, nu ezita, suna-ma! Oricum sunt pe cartela si imi mai faci dolari.
Gear:
coarda 1
coarda 2
ocazional corzile 2 si 3
ellou,
o piesa mica inspirata de mp3urile de pe www.davemarks.com(mersi
Berti pentru link)..de acolo vine si titlul ..
auto reso wah pe unul si fuzz pe celalalt bas..normal ca nu suna la fel de fain ca basul lui Dave...nici nu se compara..
peace
www.davemarks.com
my bad
Adaug si eu mai jos o nebunie neelectrica. Nu stiu daca este la moda in RO, dar pe la noi prin "sat" are priza. Totul e sa aveti rabdare sa ascultati pana la capat.
Interpreteaza ASI SEA Group
Oh yeah, ASI SEA este in Spaniola veche si inseamna "Asa sa fie" sau "Amin". Nu intelegeti gresit nu avem nimic de-a face cu religia. Este numele unui club din Madrid unde am avut odata incredibil de placute momente de distractie. De-asta am pus asa numele :
BEAU ONE : Founder, Guitars, Basses, Vocals
DJURO : Founder, Guitars, Vocals
PER SCHULCZ : Flute, Percussion
BART MAREEN : Bass, Vocals
MYRIAM CALBERSON ; Percussion, Vocals
ILSE HEIP ; Drums, Vocals
Lista de materiale folosite:
Mixing Desk::
Soundtracks solologic 32 in line
Nogal ouderwetse maar oerdegelijke tafel met automatische mutes en faders
Monitors:
Genelec, Yamaha NS10
Alesis ADAT:
24 Track digital multitrackrecording
Computer:
P4 2.6 Ghz met Logic 5.1
Synthesizers:
EMU Auddity 2000, Hammond XB2, Roland JD800, JP8000, JV 2080, R-70, U220, SPD 20 Perc. pad.
Guitars:
Gibson Lespaul, Fender Strat (USA) Framus (stokoud, te gekke sound), Takamine folkgitaar en Almansa Flamencogitaar
Guitar amp: Fender bluesdeville, 4X10inch
Microphones: Neumann M-149 tube, Km 150(2X), Sennheiser MD 421(6X), 441,(2X) Shure Beta 57A, AKG D 112(2X)
Compressors:
Drawmer 1960, DBX 160A, DBX 160XT, DBX 166 ,DD DBX
Effects:
Yamaha spx 990 2X, Lexicon PCM 80, Lxp II 15
Mastering:
DAT recorder Tascam DA30 Mk II, Marantz CDR (professional) Denon minidisc
Kris ,incearca sa uploadezi piesa inca odata ca mie nu-mi apare nimic..
stereosis - 3 bucatele dintr-o piesa de 3:30 de minute
de pe absurdcus - circularity (2003-2004)un fel de proiect
solo de al meu)(whateva)
bas - washburn force abt b-105
efect - zoom 506 - fuzz/autowah pe excerpt 1,2,3
- synthesizer pe excerpt 3
tobe - fruity loops
peace
www.hxcmp3.com/icory 3 piese
www.hxcmp3.com/absurdcus 6 piese (instrumentale) + 2 interluduri
hxcmp3.com e un server specializat pe muzica grea/hardcore asa ca
am uploadat numai melodii care se potrivesc ca gen..
peace