De Unde Incep Si Incotro Ma Indrept? :)

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de Ciprian Florea, 29 Iun 2016.

 1. Ciprian Florea

  Ciprian Florea Active Member

  Tocmai cand ma pregateam sa postez si eu aici, am gasit deja un raspuns la problema pe care o am. De unde incep si cum fac sa nu ma pierd in cantitatea imensa de informatii pe care o gasesti la o simpla cautare pe Google sau in multitudinea de videouri pe YouTube. Raspunsul lui Adrian de pe alt topic ma face sa cred ca sunt cat de cat pe drumul cel bun, pentru ca in principiu momentan lucrez pentru a-mi imbunatati tehnica mainii drepte si ma lupt cu "o nota - un deget" la mana stanga :)

  De cateva zile folosesc si Super Drum Loops. Zilele astea o sa postez un video pentru a descoperi unde ma aflu in momentul asta si ce trebuie sa corectez.
   
 2. Adrian Ciuplea

  Adrian Ciuplea VIŢA DE VIE

  Asa te vreau. Hai, ca poti!
   
  Florin Barbu apreciază asta.
 3. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Hai sa vedem! :)
   
 4. Ciprian Florea

  Ciprian Florea Active Member

  Da, stiu, nu am postat nimic din ce am promis. Din diverse motive, dar nu are rost sa pun scuze pe aici. Pana una alta, un cover pe care l-am inregistrat recent. Piesa e simpla, dar are un groove fain si merge de incalzire :)

   
  Peter Kolcsar, Vali Stoica și Adrian Ciuplea apreciază asta.
 5. Adrian Ciuplea

  Adrian Ciuplea VIŢA DE VIE

  Marfa... imi place tonul, se potriveste la fix. Asta e genul de bass care te face sa canti cu atitudine. E bestial, sigur ar trebui sa incerc si eu unul o data.
   
  Ciprian Florea apreciază asta.
 6. Ciprian Florea

  Ciprian Florea Active Member

  E prima si ultima filmare cu Thunderbird-ul. Sambata a ajuns in posesia colegului nostru Peter, deci o sa-l vedem la el :D
   
  Florin Barbu și Adrian Ciuplea apreciază asta.
 7. Ciprian Florea

  Ciprian Florea Active Member

  Si una usoara, mai de weekend, totodata si un mic test de sunet pentru Epiphone EB-0 cu flatwounds (D'Addario Chromes). Cu gherlele de rigoare dupa o zi grea de munca. Astept cu interest critici :)

   

Distribuie pagina asta