Dezlantuie Vita Din Tine!!! (tehnica Pana)

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de Florin Barbu, 8 Dec 2017.

 1. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

 2. Vali Stoica

  Vali Stoica Junior Member Xbass Sponsor

  Mi-am amintit ca mai am totusi un bas in casa.
  Cu tot tremuriciul mainilor si neaducerea aminte a notelor, am bagat niscaiva distors, am rascolit casa dupa o pana si am slobozit vita!
  Nu e o inregistrare ok, m-am oprit cand am uitat unde eram, e cum mi-a iesit fara sa ma strofoc si, evident, nu prea mi-a iesit. Vita insa mai exista! Imi place piesa asta ca are de toate; palm muting, solistica, hammer on, pull off, de toate. Iti intorci pana intre degete in toate felurile posibile.
   
  DKWraith, Florin Barbu și Tudor Lupascu apreciază asta.
 3. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Niiiiiceeeeee!!!!

  Ce misto!!! :))))
   
  Vali Stoica apreciază asta.
 4. Vali Stoica

  Vali Stoica Junior Member Xbass Sponsor

  Ma mir ca ti-a placut, haha, ala nu prea e ton comun de bas.
  In seara asta sper ca pun bazele unei trupe, cel putin de-asta ma vad cu un chitarist diseara. Pomenesc aici despre asta pentru ca ma veti vedea de mai multe ori prin zona pe aici. Ce am de gand si ma macina mai de multa vreme suna asa: tobe (pedala dubla abuzata), bass, bass ritmic distorsionat cum m-ati auzit mai sus, in locul chitarei ritmice, si o chitara care sa intervina numai ca si culoare, pentru condimentare cu niste octave mai sus, nu sa țipe continuu si sa scartaie mereu si sa am o vedeta in trupa :) Voce...nu stiu daca una feminina cristalina sau un barbos pletos si satanist de la care sa nu prea intelegi ce zice. Dar si vocea mai rar. Ma intereseaza ritmica si presiunea data de joase armonice in plamani. Sa planga popii de oftica! :)))
   
 5. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Ciu ii plac tonurile comune de bass? :) (Imi plac si alea...) Fara gluma acum, in 2018, dupa ce tot ce s-a putut arata in materie de tehnica si muzicalitate la acest instrument s-a cam aratat si e common knowledge, cred ca batalia este la ton si robustete.
   

Distribuie pagina asta