Feedback NEGATIV - feriti-va de user-ul [email protected], nume real Alexandru Apostu

Discuție în 'Feedback - Discutii despre scule din Bazar (www.ba' creată de Cod, 19 Dec 2013.

 1. Cod

  Cod Senior Member

  Tocmai negociasem cu un tanar pe nume Alexandru Apostu, un asa zis bassist in formatia Wilder, tranzactia bassului meu scos la vanzare. Dupa ce l-am rezervat cu o saptamana inainte si am tinut legatura, ma anunta cu 10 minute inainte sa-l expediez ca nu ii da taica-sau banii si sa iau legatura cu dansul. Normal ca am refuzat, doar nu am sa fac eu ordine in familia cuiva; si mi-a spus ca o sa ma sune taica-sau pt detaliile tranzactiei. A trecut la momentul respectiv aproape o ora si nu m-a sunat nimeni. In tot acest timp, un bun prieten care trebuia sa plece la Bucuresti in cateva minute, a asteptat dupa mine sa-mi preia bassul dar normal ca a stat degeaba.


  Runda a doua. Dupa acest episod a tot invocat motive ca vrea sa-l cumpere dar binenteles ca eu am refuzat, luandu-l de neserios. Ma sunat a doua zi unul din chitaristii din trupa lui, o alta loaza a societatii, pe nume Radu Scortescu, ca vrea bassul, are banii colegului sau de trupa si ca isi asuma deplina responsabilitate pt. tranzactie. Zis si facut. Am impachetat si trimis bassul la Bucuresti dupa care, nu a mai fost nimeni de gasit la niciun telefon.


  Intrebarea e, de ce sa faci asa ceva??


  Din cate am observat pe profilele lor de facebook, sunt niste copii drogati cu parinti care nu i-au batut cum trebuia, cand trebuia. Si cu siguranta, niste loaze ale societatii care si-ar merita rupt fiecare os din corp.


  Asta e tot ce am avut de spus. Sper sa se ia masuri urgente de bolcare a acestui user. E pacat ca in comunitatea noastra, frumoasa de muzicieni, sa existe asemenea specimene. Am avut placerea sa cunosc niste oameni extraordinari pe Xbass dar din pacate, orice padure are uscaturile ei.


  Multumesc Xbass
   
 2. emyllbass

  emyllbass Senior Member

  din pacate mai gasesti si asa oameni.unii o fac involuntar, altii doar cu gandul sa traga cate o teapa.spor la vanzare amice
   
 3. Cod

  Cod Senior Member

  Asa e Emyl. Multumesc.
   
 4. paul

  paul Member

  imi pare rau ca ai avut de a face cu asemenea scursuri,mai trist e ca sunt din ce in ce mai multi astfel de copchii retarzi (ca nu am cum sa ii numesc altfel);mi-e frica cand ma gandesc cum va fi romania in viitor...
   
 5. Mihai C.

  Mihai C. Senior Member Senior Member

  Aveti dreptate! Din pacate, conceptul seriozitatii nu este dezvoltat in loburile superioare ale noii generatii. Bineinteles, sunt si exceptii. Dar, cu toate astea, nu merita sa ne gandim la oase rupte, pentru o situatie cum e a ta, Andras.


  Multumesc pentru feedback.
   
 6. Cod

  Cod Senior Member

  Oase rupte, metaforic vorbind ;) Mi se spune Codrin :)
   
 7. Mihai C.

  Mihai C. Senior Member Senior Member

  Asa-i mai bine, Codrin! :)
   

Distribuie pagina asta