FEEDBACK NEGATIV - Feriti-va de userul giuseppe ( [email protected])!!!

Discuție în 'Feedback - Discutii despre scule din Bazar (www.ba' creată de mariusbass, 28 Oct 2013.

 1. mariusbass

  mariusbass Vetran

  Pentru acest specimen am trimis basul din postul de aici http://www.xbass.ro/forum/threads/9905-Squier-Standard-Jazz-Bass-Series la Bucuresti. Dupa ce am negociat pretul la 600 lei ca sa il ajut cu cheltuielile de transport am gasit un prieten care a transportat basul gratis la bucuresti, eu pastrand acelasi pret. De cand a ajuns basul la Bucuresti nu a mai raspuns la telefoane sau sms. Noroc ca am dat peste altcineva interesat - Stefan Morar astfel ca basul a luat drumul Botosaniului. Nu mai spun ca Stefan Morar mi-ar transmis banii pe card inainte sa ii fi ajuns basul la el. Il recomand pe aceasta cale si ii multumesc!


  Poate se pot lua masuri de blocare a IP-ului utilizatorului giuseppe. Observ ca nu e la prima teapa http://www.xbass.ro/forum/threads/9759-Vind-mxr-envelope-filter?highlight=giuseppe
   
 2. winstonboy

  winstonboy Member

  ceva asemanator am patit si eu cu acelasi individ... I-am trimis un envelope filter dela MXR si de cum a ajuns coletul la adresa pe care mi-a indicato a fost de negasit: atit de mine (telefonic), cit si de firma de curierat cu care am convenit a-i trimite coletul.In final am ramas pagubit cu banii dati pt "plimbarea" cutiutei si cu dezamagirea ca printre noi mai sunt si astfel de indivizi. Deci atentie, !!
   
 3. Cod

  Cod Senior Member

  Asa e fratilor, tocmai mi-am luat si eu o teapa, o sa fac un post separat din patzanea mea. Eu as introduce o lege a eutanasierii a acestor loazelor de pe fata pamantului!
   
 4. zesztergar

  zesztergar Junior Member

Distribuie pagina asta