Nu Iti Iese Ceea Ce Studiezi? E Normal, Uneori Nici Nu Trebuie

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de Adrian Ciuplea, 15 Iun 2016.

 1. Adrian Ciuplea

  Adrian Ciuplea VIŢA DE VIE

  Unul din studentii mei a remarcat ca desi a studiat intens tehnica mainii drepte pe care i-am aratat-o, s-a surprins cantand "in stilul sau vechi"

  Raspunsul pe care i l-am dat il poti vedea si tu aici...

  Ideea e urmatoarea: studiem in mod intentionat si focusat tehnici ce ne sunt uneori inconfortabile pentru ca atunci cand vrem sa cantam liber (fara sa ne mai concentram) mainile sa-si poata alege singure cele mai bune optiuni pentru executie.

  Cred ca marea majoritate a oamenilor renunta prea repede la concepte importante doar pentru ca nu observa rezultatele peste noapte. Nu tot ce studiezi trebuie si mearga imediat, insa in timp te va ajuta sa canti mai liber

  Daca studiezi X nu inseamna ca de acum in colo vei canta doar X, ci ca X va deveni o parte din tine, si in clipa in care il stapanesti suficient de bine il poti folosi fara sa te gandesti la el, in timp real.  Spune-mi... te-ai simtit vreodata dezamagit ca nu-ti ies chestii pe care le-ai studiat cat de bine ai putut la momentul respectiv?
   
  Ultima editare: 16 Iun 2016
 2. Andrei Zamfir

  Andrei Zamfir Fender Club Owner

  Dezamagit, da. Demotivat, NU! Ba dimpotriva, l-am luat ca pe un challenge, am realizat ca imi ia mai mult, dar pana la urma o sa reusesc! :D
   
  Adrian Ciuplea apreciază asta.
 3. Adrian Ciuplea

  Adrian Ciuplea VIŢA DE VIE

  Zi-mi daca ai avut vreun moment in care ai realizat ca ceva ce n-ai mai studiat focusat se regaseste in modul tau de a canta?

  Eu am "patit-o" cu alternanta degetelor de la mana dreapta, mai ales cand coboram pe corzi. Am lucrat putin asta in mod constient apoi am renuntat la ea, dar m=am trezit ca imi ies lejer chestii care inainte imi puneau probleme serioase.
   
 4. Andrei Zamfir

  Andrei Zamfir Fender Club Owner

  Da, mi s-a intamplat la un jam acum ceva timp cu 2 prieteni foarte buni cu care ma vad cand vin ei in tara, pur si simplu a venit natural. E vorba despre "grease":
   
 5. Dragos Popa

  Dragos Popa Active Member

  Renuntatul pentru o scurta perioada de timp la ceea ce studiez, a devenit oarecum un obicei. Daca studiez cateva ore astazi si vad ca studiez acelasi lucru care inca nu este exact cum vreau eu, a doua zi nu il mai studiez sau poate doar putin seara. Am invatat ca trebuie sa iti oferi o pauza memoriei musculare sa se obisnuiasca cu ceva nou
   

Distribuie pagina asta