Sfaturi si informatii

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de alexliviu94, 18 Feb 2016.

 1. alexliviu94

  alexliviu94 Junior Member

  Buna seara si bine v-am gasit! De putin timp mi-am creeat cont pe acest forum si sunt putin derutat in legatura cu chitara bass!


  Tin sa mentionez ca de curand mi-am achizitionat o chitara bass pentru incepatori (Harley Benton JB 20 SB) si pana in prezent am cantat ocazional doar la chitara electrica!  Am nevoie de ajutor in legatura cu cantatul la bass si tocmai din acest motiv m-am gandit sa apelez la aceasta comunitate!  Daca doriti, va rog, imi puteti da cateva informatii despre chitara bass, teorie despre muzica, despre diverse tehnici, cum sa invat notele pe grif, exercitii si informatii de genul cum sa imi setez amplificatorul ca sa sune cat mai bine? Doresc cat mai multe informatii!
   
 2. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Salut Alex, si bun venit pe forum! Sa vedem cati omuleti se mai aduna pe aici, tu incepe sa deschizi topicuri cu intrebari concrete atunci cand ai, si te ajutam noi :)


  \m/!
   
 3. Adrian Ciuplea

  Adrian Ciuplea VIŢA DE VIE

  Salut Alex. Ca sa te pot ajuta cat mai bine, lasa-mi datele tale de contact (o poti face si aici http://eepurl.com/bRRGmb) si am sa te contactez personal. Asta daca nu te deranjeaza sa stam putin de vorba.


  Succes,


  Adi
   
 4. alexliviu94

  alexliviu94 Junior Member

  Poate cineva sa ma ajute cu niste termeni elementari despre muzica si despre bass? As dorii un fel de lista cu termenii cei mai des utilizati care sa ma poata ajuta sa port o conversatie! Multumesc anticipat! :D
   
 5. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Servus Alex,
  Termenii ii vei invata in timp ce studiezi acele topicuri. @Adrian Ciuplea lucreaza pentru tine la un sistem care sa te treaca urgent si in siguranta de hopul de inceput.
  Stai pe aproape, si daca ai o intrebare punctuala despre un subiect anume, nu te sfii sa o pui, te ajutam cu drag.
  Intrebarea de mai sus e prea generala, raspunsul ar fi fost prea lung si nu te-ar ajuta cu nimic fara un sistem, sau - cum zice Adi- o harta. Se pregateste harta pentru tine, ai putina rabdare :)
   
  Adi Seven apreciază asta.

Distribuie pagina asta