Slap Over A Song

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de Corvettebacker, 16 Oct 2017.

 1. Salut,de ceva vreme am inceput(sau cel putin asa imi place sa cred :D) sa improvizez peste anumite piese.De ceva vreme ma confrunt cu o mica/mare problema.Mi-am ales o anumita piesa si vreau sa improvizez niste slap pe ea.Am gasit gama respectiva,incerc sa improvizez pe notele din acea gama,insa tot nu se leaga si iese un slap murdar si nearanjat.Niste sfaturi despre cum ar trebui sa gandesc formulele de slap cand improvizez incat formula sa aiba o forma,un contur ceva mi-ar fi de mare ajutor,multumesc! :D
   
 2. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Salut Andrei, incearca sa filmezi ceva, sa vedem ce nu iese :)
   
 3. Salut,sper ca a reusit sa se uploadeze file-ul si ca se poate descarca.Ce incerc sa spun e ca vreau sa scap cumva de haos-ul si mediocritatea asta.Vreau sa ajung sa diversific putin astfel incat sa fie un slap curat si aranjat dar in acelasi timp cu mici artifcii ici colo.

   

  Fișiere atașate:

 4. Tudor Lupascu

  Tudor Lupascu Active Member Xbass Sponsor Senior Member

  Pai nu respecti schimbarile acordurilor si nici ritmica. Prima e mai usor de reglat, deci sfatul ar fi sa incepem cu a doua. :D Canta acelasi lucru pe un track de tobe si vezi daca incep lucrurile sa capete un pic de sens ritmic. Cauta pe youtube un drum track de funk, gen .
   
 5. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Misto Nu este nimic gresit, doar o etapa in care nu ai inca toate cunostintele :) Cu toti suntem doar intr-o periada de tranzitie oricum.
  Ia spune, cum ai gandit acordurile, ce note canti?
   

Distribuie pagina asta