Structura Studiu-ajutor

Discuție în 'Invata & Ajuta' creată de Cross, 14 Ian 2015.

 1. Cross

  Cross Junior Member

  Bunaseara,ziua,dimineata, voi incepe prin a va transmite La multi ani!!!


  Nu am stiut sigur unde ar trebui sa pun acest post asa ca l-am postat in sectiunea de Taclale.


  As avea nevoie de cateva sfaturi legate cu studiul deoarece cant de ceva timp si m-am dezvoltat ca si technica destul de mult dar nefacand cu un profesor si nu am posibilitatea unuia(desi MusicAcademy pare o varianta chiar ok in viitor)pe parte de teorie elementara,improvizatii,cladire de grooves pe o scara de la 1 la 10 sunt pe la 0,5 :) .Problema cu invatatul online este urmatoarea,sunt destul de confuz cu ce sa incep,o structura clara gen (prima lectie acorduri dupa aceasta urmeaza game etc),am incercat carti dar sincer,imi pierd rabdarea destul de repede si de pe net neavand o imagine clara am invatat bucatele care nu le pot "lipi" sa spunem asa.


  Va multumesc anticipat pentru ajutor si va doresc o dimineata/zi/seara placuta in continuare
   
 2. Dragos Popa

  Dragos Popa Active Member

  Am fost in situatia ta, incepe cu niste coveruri a stilurilor care iti plac. Pe urma ele te vor indrepta catre ce ai mai mult de studiat, ce game si ce acorduri. Nu incerca sa complici foarte mult la inceput. Incepe sa.ti studiezi coverurile si in functie de stilul care iti place cauta si lectii online. Eu de exemplu dupa ce studiam coveruri ma mai uitam la MarloweDK si la Scott Devine pentru a fura cateva lick-uri si cateva idei.


  Spor si toate cele bune !
   
 3. Cross

  Cross Junior Member

  Problema este ca de oleaca de timp numa coveruri cant,bine este adevarat ca,cant dupa taburi si nu prea studiez piesele in sine,in schimb mai trag cateva priviri la Scott si MarloweDK
   
 4. Florin Barbu

  Florin Barbu XBASS Membru personal Supporting Member

  Salut CROSS, buna intrebare! Ai si observat ca inveti "bucatele pe care nu le poti lipi", deci este ca un puzzle. Imaginea de ansamblu o vei vedea mai incolo, cand potrivesti mai multe piese.


  Cumparatia cu puzzle e foarte buna, asa ca mergem mai departe pe ea :)


  1- Ajuta sa ai poza in fata cu imaginea finala. Intelege ce vrei din asta, asculta bassisti care iti plac, fa-ti un plan in ce directie vrei sa mergi cu bassul. Vrei rock, baga optimi cu pana si deste, nu slap si II-V-I


  2- Potriveste piesele in fiecare zi. Studiaza zilnic cate ceva, asta este secretul. Studiu inseamna sa inveti ceva nou, adica cand te ridici, poti face ceva nou in plus fata de ce stiai ieri.


  Cam asta e tot, indiferent cum ti se pare acum, nu este nici o filosofie, dar dureaza putin :)


  Succes!
   

Distribuie pagina asta